Tuesday, March 10, 2009

Jumpa Ust. Zahzan - 2/3/09

Ustaz ni aku selalu dgr ceramah dia kat Radio IKIM pagi2 time gi keje naik komuter dulu. So dlm pukul 6.30 - 6.45 tu time dia la.

Dlm radio dgr mcm serious espeseli time dia tegur ustaz2 guna kisah2 Israiliyat.

One day aku tgk tv (baru2 ni gak) dan oo....ni ka dia Ust Zahzan. Dlm tv muka duk senyum ja sambil bercakap (aku terjatuh cinta kejap).

2/3/09 aku kat airport JB nak balik ke KL after 3 hari kene keje kat JB (tensen dan aku menyumpah2... ooppsss... now u know i swear a lot di sebalik muka yg baik ni). Dak masuk area boarding, round2 kat kedai coklat (perrgghhh malah nak mampus walopun dia ckp duty-free, murah lg coklat kat Langkawi). Nampak la tuan empunya muka yg manis ni, aku pun ala2 malu2 kucing tegur "Ust. Zahsan ye"? Dia senyum and angguk. Aku tanya "Nak pi mana?" Dia kata KL. Aku kata, oo..sama la...

Ok, the end. Ok la, kira berbaloi la kena pi JB pun.

Oh, aku citer la kat laki aku dgn excited, tapi cess, laki aku tak kenai Uzst. tu. Dia kenai artis and pompuan seksi ja...baguih la...

No comments: